Serbay Interactive
Serbay Interactive

Dijital Reklam Ajansı

Marka Detayları :
  • Şirket Adı : Serbay Interactive
  • Slogan : Uçamayanları Uçuruyoruz
  • Websitesi : serbay.net
  • Merkez : Düzce
  • Kuruluş Tarihi : 2011
serbay.net
Logoları :

Hakkında :

Serbay 11 yıllık deneyimiyle tam hizmet dijital reklam ajansı kültürünü yansıtarak Düzce ve Bolu’da hizmetlerine devam etmektedir. Her zaman en iyisini yapmak amacıyla tüm işlerini ilk adımdan son adıma kadar özenle takip etmektedir. 2015’ten beri IdeaSoft’un bölge bayiliğini yapmaktadır.

Her şeyden önce şunu söylemek isteriz ki; Serbay ailedir. İnsan nasıl ailesinin her zaman hep en iyi olması için çabalıyorsa, biz de tüm çalışanlarımızla birlikte müşterilerimizin hep en iyi işlere sahip olması için çabalıyoruz. Böylelikle gururla ‘Aile gibi çalıştık, aile olarak kazandık’ diyebiliriz.

Kalıcılık; amaçlarımızın arasında en önem verdiklerimizden bir tanesi. Hem kendimiz hem de müşterilerimiz için her zaman kalıcı etki bırakabilmek adına müşterilerimizin işlerini en az onlar kadar sahiplenip çalışmaya koyuluyoruz.

Yaptığımız işleri, müşterilerimizin isteklerini de göz önünde bulundurarak, onların içlerine en çok sinecek olanı yapmaya çalışıyoruz. Müşterilerimizi tam olarak tanımadan asla işe başlamıyoruz.

Aynı zamanda kendi içimize sinmeyen işlere elimizi sürmüyor ve elimizi sürdüğümüz her işi seve seve yapıyoruz.

Bundan dolayıdır ki;

Hangisi olursa olsun,

'O işi, biz yaptık' derken gururlanırız.

Tanıtım Filmi :

Serbay Interactive Medya Merkezi

Serbay Interactive'in Güncel haberleri, kurumsal yayınları ve daha fazlası.