Serbay Yine Kazandırdı

Serbay Yine Kazandırdı

Serbay Interactive Reklam Ajansı, AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Faruk Özlü başta olmak üzere, Çilimli Belediye Başkan adayı Muhsin Yavuz ve AK Parti Boğaziçi Belediye Başkan Adayı İbrahim Ercan’ın 31 Mart Yerel seçimlerini kazanmalarında önemli rol oynadı.

DÜZCENİN ÜMİTİ DE ONLARIN ESERİ

24 Haziran Genel Seçimlerinde MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz’ın sosyal medya ve iletişim çalışmalarını yürüterek, il olduktan sonra ilk kez MHP’nin Düzce’de milletvekili çıkartmasında önemli rol oynayanSerbay Interactive Reklam Ajansı, 31 Mart Yerel Seçimlerinde de AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Faruk Özlü’ye de kazandırdı.

AK PARTİNİN KAZANAN BELEDİYELERİNDE SERBAY İMZASI

AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Faruk Özlü’nün  yanı sıra çalıştığı Çilimli AK Parti Belediye Başkan Adayı Muhsin Yavuz ve AK Parti Boğaziçi Belediye Başkan Adayı İbrahim Ercan’ında çalışmalarını üstlenen Serbay Interactive, başarılı performansı ile seçimleri kazanmalarında etkili rol oynayarak sosyal medyanın önemini bir kez daha kanıtladı.
 
Ayrıca  Serbay Interactive Reklam Ajansı, 2014 yerel seçimlerinde Mehmet Keleş’in sosyal medya ve iletişim çalışmalarını üstlenmiş ve Mehmet Keleş’in seçimleri kazanmasında etkili olmuştu.

Basın Bülteni İndir
Basına Yansıyan Haberlerin Bazıları Görüntüle
Haber Galerisi :
Düzce Parantez Gazetesi
Düzce Parantez Gazetesi
Düzce Postası Gazetesi
Düzcenin Sesi Gazetesi
Düzcenin Sesi Gazetesi
Günaydın Düzce Gazetesi
Günaydın Düzce Gazetesi